Házirend - Ádám Kálmán weboldala

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ádám Tanya Fogadó
Ádám Tanya Fogadó
HÁZIREND
Bejelentkezés és elutazás:
A szállodai szoba az érkezés napján 14:00-tól az elutazás napján 10:00- ig áll Vendégeink rendelkezésére. Későbbi időpontban tervezett elutazás a szálloda alkalmazottaival történő előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Reggeli: Reggeli étkezés 08:00-9:30-ig lehetséges, ettől eltérő időpont esetében, kérjük, egyeztessen a recepcióval!

Takarítás:
A szobát a vendég mindig tisztán kapja meg! A szobákban hétfői, szerdai és pénteki napokon van takarítás. Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, és igyekszik egyre többet és többet tenni környezetünk megóvásának érdekében. Felhívjuk a kedves vendégek figyelmüket arra, hogy környezetünk védelme érdekében törölköző cserét 3 naponta, ágynemű cserét hetente biztosítunk (vagy akkor kérjék ágyneműjük és törölközőjük cseréjét, ha azok már elhasználódtak). Így próbáljuk csökkenteni a mosás során felhasznált mosószer és víz mennyiségét.

Étkezés:
A félpanziós éttermi szolgáltatás érkezési napon vacsorával kezdődik, az elutazási napon reggelivel végződik.
A főétkezési idők: reggeli 8:00-09:30 óra között, az ebéd nem időhöz kötött, igény szerint áll a vendégeink rendelkezésére, a vacsora 18:00-20:00 óra között.
Ételallergia: Szállodánkban laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt jelezzék felénk.

Egyéb fogyasztás:
A szálloda területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek. Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég.

Berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát, valamint a tűz- és balesetvédelmi szabályok betartását! Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szállodából kivinni tilos!

Dohányzás:
A szálloda területén csak a kijelölt helyen szabad a dohányzás. Az épületben tilos a dohányzás!

A vendégek nyugalma:
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

Kisállatok a szálloda területén:
A hotelbe a kisállatok behozása megengedett, kérem, ezt előre jelezzék szállodánk felé.

Hibajelentés:
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda alkalmazottainak haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Károkozás:
A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz