Házirend - Ádám Kálmán weboldala

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ádám Tanya Fogadó
Ádám Tanya Fogadó
HÁZIREND
Bejelentkezés és elutazás:
Érkezése napján a szoba 14:00 órától áll rendelkezésre. Ennél korábbi megérkezése esetén a szoba elkészülte nem garantált, azonban munkatársaink természetesen igyekeznek minél előbb átadni Önnek a szobát. Amennyiben korai érkezése előre látható, kérjük, szíveskedjen foglalásakor ezt jelezni felénk. Elutazása napján a szállodai szoba 09:00 óráig vehető igénybe. Hosszabbítási szándékát kérjük, szíveskedjen jelezni a recepción.

Takarítás:
A szobát a vendég mindig tisztán kapja meg. A napi takarítás 8:00 és 16:00 között végzik munkatársaink! Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, és igyekszik egyre többet és többet tenni környezetünk megóvásának érdekében. Felhívjuk a kedves vendégek figyelmüket arra, hogy környezetünk védelme érdekében törölköző cserét naponta, ágynemű cserét hetente biztosítunk (vagy akkor kérjék ágyneműjük és törölközőjük cseréjét, ha azok már elhasználódtak). Így próbáljuk csökkenteni a mosás során felhasznált mosószer és víz mennyiségét.

Étkezés:
Reggeli svédasztalos: Reggeli étkezés 07:30-9:00-ig lehetséges, ettől eltérő időpont esetében, kérjük, egyeztessen a recepcióval! Amennyiben speciális kérései vannak a reggelivel kapcsoltban, kérjük, minden esetben legyen kedves jelezni a recepción és kollégáink örömmel segítenek. 
Egyéb étkezéseket (ebédet, vacsorát) nem tud szállodánk biztosítani, de a vendégek részére rendelkezésre áll egy melegítő konyha, amit használhatnak főzésre, ételmelegítésre, figyelembe véve a többi vendéget is! Minden szoba rendelkezik saját hűtőszekrénnyel, illetve a szállodában kialakításra került egy közös használatú melegítő konyha. Kérjük a vendégeket, hogy az erre célra kialakított helyiségben vagy a teraszon étkezzenek és lehetőleg ne a szobákban!

Berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát, valamint a tűz- és balesetvédelmi szabályok betartását! Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szállodából kivinni tilos!

Dohányzás:
A szálloda területén csak a kijelölt helyen szabad a dohányzás. Az épületben tilos a dohányzás!

A vendégek nyugalma:
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

Kisállatok a szálloda területén:
A hotelbe a kisállatok behozása megengedett, kérem, ezt előre jelezzék szállodánk felé.

Hibajelentés:
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást haladéktalanul szíveskedjenek jelezni: +36309432793

Károkozás:
A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

Elérhetőségeink:
6080, Szabadszállás-Blázspuszta 146.
E-mail: adamk@t-online.hu
Kapcsolattartó: Ádám Kálmán
Mobil: +36309432793
Várjuk szeretettel!
GPS: É: 46° 53' 36'' - K:19° 22' 25’’
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz