Házirend - Ádám Kálmán weboldala

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ádám Guesthouse
Ádám Guesthouse
HÁZIREND
Bejelentkezés és elutazás:
A szoba az érkezés napján 14:00-tól az elutazás napján 10:00- ig áll Vendégeink rendelkezésére. Későbbi időpontban tervezett elutazás a vendégház alkalmazottaival történő előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Takarítás:
A szobát a vendég mindig tisztán kapja meg! Kérjük, figyeljenek a tisztaságra a kedves vendégek, amíg nálunk tartózkodnak. A vendégház nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, és igyekszik egyre többet és többet tenni környezetünk megóvásának érdekében. Felhívjuk a kedves vendégek figyelmüket arra, hogy ágynemű cserét hetente biztosítunk (vagy akkor kérjék ágyneműjük cseréjét, ha azok már elhasználódtak). Így próbáljuk csökkenteni a mosás során felhasznált mosószer és víz mennyiségét.

Étkezés:
Étkezéseket nem tudunk biztosítani, de a vendégek részére rendelkezésre áll egy teljesen felszerelt konyha, amit használhatnak főzésre, ételmelegítésre! Tehát az étkezés önellátásos formában működik

Berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát, valamint a tűz- és balesetvédelmi szabályok betartását! Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, lepedőt stb.) az apartmanból kivinni tilos!

Dohányzás:
Az apartman területén csak a kijelölt helyen szabad a dohányzás. Az apartmanban tilos a dohányzás!

A vendégek nyugalma:
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

Kisállatok az apartmanok területén:
Az apartmanba a kisállatok behozása megengedett, kérem, ezt előre jelezzék vendégházunk felé!

Hibajelentés:
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Károkozás:
A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a vendégház az okozóval megtérítteti.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz